Dano je zkušený provozní a specialista na výběr těch nejlepších lokálních ingrediencí. Po více než 16 letech pracoval jako manažer restaurací s michelinskou hvězdou a 3AA Rosettes, oceněného kuchaře a podnikatele – Johna Mc Clementse – Ma Cusine Chain. Posledních 6 let pracoval pro – The Evening Standard oceněnou – francouzskou restauraci roku – v Richmondu.
“Jsem rád, že jsem měl tuto skvělou příležitost pracovat po boku Johna Mc Clementse. Naučil jsem se trpělivosti a profesionalitě. Dělá mi dobře, když vidím, že lidem u nás chutná a vracejí se k nám. “
Benjamin je profesionální kuchař. Už od malička bylo dobré jídlo jeho velkou vášní a stále se “ motal” v mamčině kuchyni. Gastronomii se začal věnovat již v 15 letech a už během studií na Slovensku vypomáhal v restauracích Divadlo a Trojica. Hned po maturitě odcestoval na zkušenou do zahraničí, kde poslední roky pracoval po boku špičkových šéfkuchařů z různých koutů světa. Benjamin nabyl bohaté zkušenosti v Holandsku, ve Švédsku – Hotel Fjållgården – a na Islandu, kde se hlavně věnoval přípravě ryb, mořských plodů a výtečné severské zvěřiny.
„Je mi velkou ctí, pracovat jako šéfkuchař v této unikátní restauraci. Moc se těším, že NA PEKLE uplatním svoje nabyté zkušenosti, a posunu toto místo svou vášní a umem dopředu.“
Jídla pro Vás připravujeme s láskou a úctou k surovinám i řemeslu a servírujeme je v krásném prostředí naší historické restaurace. V naší malé kuchyni se dějí velké věci. Přijďte se přesvědčit! Jsme sehraný tým, který má rád svou práci a toto příjemné místo.
Přijďte k nám posedět a dobře se najíst, oslavit narozeniny nebo si jen dát šálek naší skvělé brazilské kávy při obchodním jednání. Naše restaurace se těší velkému zájmu, proto neváhejte rezervovat stůl přes náš rezervační formulář.
Druhou možností je klasická rezervace přes telefon +420 225 341 057. Pokud nám zavoláte v pracovní době 11:00 – 21:00, rádi Vám pomůžeme s výběrem stolu a potvrdíme rezervaci.
Poslední možností je přímá rezervace přes email napekle@napekle.cz.